Sporthal De Watertoren

In Sporthal De Watertoren kun je op vrijdag 6 januari (tussen 19.00 en 21.00 uur) en zaterdag 7 januari (vanaf 08.00 uur) jouw stuurbordje ophalen. Je vindt onze helpdesk in De Watertoren, en er zijn verschillende exposanten aanwezig. Na je deelname aan de GP Groot Egmond-Pier-Egmond kun je hier de prijsuitreiking bijwonen en gezellig napraten over jouw prestatie met een hapje en een drankje.

Kledinginname

Voor de sporthal kun je je kleding achterlaten bij de kledinginname. Bij inlevering van je tas krijg je een sticker op je stuurbordje geplakt en een corresponderend nummer op je tas. Na afloop kun je aan de hand van dit nummer je tas weer ophalen.

Programma

Catering en muziek
Op beide dagen is er een gezellig terras met catering en een DJ. Zo kun je onder het genot van een drankje met elkaar de voorpret beleven of juist je prestatie na afloop bespreken.
Exposanten
Op beide dagen vind je verschillende exposanten in de sporthal. Leer over de nieuwste snufjes op fietsgebied of scoor nog wat leuke fietsaccessoires met korting. Hieronder zie je welke exposanten je kunt vinden in de sporthal.
Prijsuitreiking
Op zaterdag 7 januari vinden vanaf 12.30 uur verschillende prijsuitreikingen plaats. In verschillende categorieën eren we de winnaars op het podium en delen we de prijzen uit.
Combi-klassement
Als je aan het combi-klassement deelneemt kun je jouw speciale Buff® in de sporthal afhalen. Ook vindt op zondag de prijsuitreiking van het combi-klassement plaats. Om 12.30 uur zal de prijsuitreiking van het combiklassement van de kwart marathon zijn en 15.00 uur van de halve marathon. 

Exposanten

In Sporthal De Watertoren vind je een aantal leuke exposanten met interessante producten:
Beukers Bike Centre
Bikeshop Egmond
Buff®
Bioracer
Buff
GP Groot
Servicekoers Heiloo
Specialized