Bereikbaarheid

De GP Groot Egmond-Pier-Egmond is uitstekend bereikbaar. Bekijk hoe jij het makkelijkste bij de start van deze strandrace komt.
Met de fiets
Woon je in de omgeving van Egmond aan Zee, dan adviseren we je om met de fiets naar de start te komen.
Met de auto
Egmond aan Zee is tijdens de GP Groot Egmond-Pier-Egmond toegankelijk voor autoverkeer, wel worden enkele wegen afgesloten voor verkeer tussen 6.00 en 17.00 uur. Dit zijn de Sportlaan, Boulevard Noord, Boulevard Zuid en Boulevard de Vassy, Vuurtorenplein en noordzijde van de Watertorenweg.
Reis je per auto naar Egmond aan Zee, dan is gratis parkeren mogelijk in Egmond Zuid. Gebruik je een navigatiesysteem stel deze dan in op de Egmonderstraatweg en zet het navigatiesysteem uit bij binnenkomst in Egmond aan Zee. Volg vanaf hier de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Vanaf Egmond Zuid is het ongeveer 5 minuten fietsen naar Sporthal de Watertoren. Wij adviseren je tijdig te vertrekken in verband met de verwachte drukte. Parkeer niet op plekken waar dit niet mag, hier wordt streng op gecontroleerd.

Tip! Handig is om je auto te parkeren in Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef of het parkeerterrein bij Sportpaleis Alkmaar. Als je de laatste kilometers op de fiets aflegt, sta je met opgewarmde spieren aan de start, na afloop is het een mooie cooling down en vermijd je de drukte. Bewegwijzering leidt je richting Sporthal De Watertoren op de Watertorenweg, waar je onder andere je startbewijs kunt ophalen.
Openbaar vervoer
Voor informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op de volgende sites:
Verblijf in Egmond aan Zee
Verblijf in Egmond aan Zee zodat jij zo vanuit het hotel op de fiets kunt stappen voor de GP Groot Egmond-Pier-Egmond! Bekijk hier het Hotel Zuiderduin arrangement dat speciaal is samengesteld voor alle de GP Groot Egmond-Pier-Egmond deelnemers.