Voorbereiding

De GP Groot Egmond-Pier-Egmond rijd je niet zomaar. Je doet er goed aan wat trainingsuren in de benen te hebben. Rij eens mee in een strandclinic, doe mee aan een andere strandrace of start met een trainingsprogramma. Zo kom je goed voorbereid aan de start.
Beukers Bike Centre strandtraining
Ook dit jaar worden er strandrainingen door Beukers Bike Centre aangeboden! Bekijk de website van Beukers Bike Centre voor de actuele data.
Start2Bike
Voor beginnende en gevorderde mountainbikers biedt Le Champion trainingen aan in de vorm van vier wekelijkse trainingen. De clinics worden gegeven door onze gecertificeerde instructeurs opgeleid door NTFU en/of KNWU op basis van het Start2Bike concept.

Meer informatie
Tips van Sportzorg
Deelnemen aan de GP Groot Egmond-Pier-Egmond is leuk en gezond. Voor, tijdens en na het evenement is het echter belangrijk goed stil te staan bij een aantal tips, om op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Lees deze tips goed, maar wees er altijd van bewust dat je bij sportactiviteiten zelf primair verantwoordelijk bent voor je gezondheid.

Lees de tips
Train met de JOIN Cycling app
Speciaal voor jou hebben we een speciale aanbieding. Je traint nu 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend met JOIN. JOIN is de nummer 1 app voor een slim, flexibel en persoonlijk trainingsschema. Zo train je gericht en efficiënt op jouw racefiets, gravel bike of mountainbike en haal je maximaal rendement uit je trainingen.

 Ontvang het meest ideale trainingsschema voor de GP Groot Egmond Pier Egmond als jouw fietsdoel op basis van jouw niveau en beschikbare tijd. Sla je een keer een training over of doe je wat anders dan is dat geen probleem. JOIN is flexibel en past zich automatisch aan. Koppel JOIN aan Strava en/of Garmin of Wahoo/TrainingPeaks en doe de training waar en wanneer je maar wilt. Probeer het nu 30 dagen lang uit.

Naar de aanbieding
Train met Thijs Zonneveld
Ga samen met Thijs Zonneveld de winter door en bereid je voor op jouw doelen voor 2024. Samen fietsen, samen presteren en kennis delen. Leg de basis voor jouw 2024 met het winterprogramma van BEAT.

✅Al je maten op een hoop rijdt bij de eerste voorjaarsrit
✅Dé beste basis legt voor je koersplannen van 2024
✅Op een leuke en uitdagende manier de winter doorkomen.

Meer