Voorbereiding

De GP Groot Egmond-Pier-Egmond rijd je niet zomaar. Je doet er goed wat trainingsuren in de benen te hebben. Rij eens mee in een strandclinic, doe mee aan een andere strandrace of start met een trainingsprogramma. Zo kom je goed voorbereid aan de start.
Beukers Bike Centre strandtraining
Ook dit jaar worden er strandrainingen door Beukers Bike Centre aangeboden! Bekijk de website van Beukers Bike Centre voor de actuele data.
Start2Bike
Voor beginnende en gevorderde mountainbikers biedt Le Champion trainingen aan in de vorm van vier wekelijkse trainingen. De clinics worden gegeven door onze gecertificeerde instructeurs opgeleid door NTFU en/of KNWU op basis van het Start2Bike concept.

Meer informatie
Tips van Sportzorg
Deelnemen aan de GP Groot Egmond-Pier-Egmond is leuk en gezond. Voor, tijdens en na het evenement is het echter belangrijk goed stil te staan bij een aantal tips, om op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Lees deze tips goed, maar wees er altijd van bewust dat je bij sportactiviteiten zelf primair verantwoordelijk bent voor je gezondheid.

Lees de tips
Train met de JOIN Cycling app
Speciaal voor jou hebben we een speciale aanbieding. Je krijgt een exclusieve korting op een half jaar of een heel jaar trainingsschema van JOIN Cycling. JOIN is de nummer 1 app voor een slim, flexibel en persoonlijk trainingsschema. Zo train je gericht en efficiënt op jouw racefiets, gravel bike of mountainbike en haal je maximaal rendement uit je trainingen.

JOIN geeft jouw op basis van je doel en beschikbare tijd het meest ideale trainingsschema. Sla je een keer een training over of doe je wat anders dan is dat geen probleem. JOIN is flexibel dankzij haar unieke machine learning algoritme dat zich aanpast aan wat je doet. Zo train je dus perfect naar je doel. Koppel JOIN aan Strava en/of Garmin of Wahoo/TrainingPeaks en doe de training waar en wanneer je maar wilt.

Naar de aanbieding