Voorbereiding

De GP Groot Egmond-Pier-Egmond rijd je niet zomaar. Je doet er goed wat trainingsuren in de benen te hebben. Rij eens mee in een strandclinic, doe mee aan een andere strandrace of start met een trainingsprogramma. Zo kom je goed voorbereid aan de start.
Beukers Bike Centre strandtraining
Afgelopen seizoenen een groot succes, “samen het parkoers verkennen” voor de GP Groot Egmond-Pier-Egmond! We hopen je ook dit jaar deze strandtrainingen van Beukers Bike Centre aan te kunnen bieden. We houden je op deze pagina op de hoogte.
Subaru Beach Battle
Helaas gaat de Subaru Beach Battle op zondag 28 november 2021 niet door. Wel zullen er nog steeds strand clinics gegeven worden die interessant zijn als training voor de GP Groot Egmond-Pier-Egmond. 

Meer informatie
Start2Bike
Voor beginnende en gevorderde mountainbikers biedt Le Champion trainingen aan in de vorm van vier wekelijkse trainingen. De clinics worden gegeven door onze gecertificeerde instructeurs opgeleid door NTFU en/of KNWU op basis van het Start2Bike concept.

Meer informatie
Tips van Sportzorg
Deelnemen aan de GP Groot Egmond-Pier-Egmond is leuk en gezond. Voor, tijdens en na het evenement is het echter belangrijk goed stil te staan bij een aantal tips, om op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Lees deze tips goed, maar wees er altijd van bewust dat je bij sportactiviteiten zelf primair verantwoordelijk bent voor je gezondheid.

Lees de tips
Train 6 weken gratis met de JOIN Cycling app
Speciaal voor deelnemers aan Le Champion fietsevenementen kan je gratis gebruik maken van de flexibele trainingsschema's van JOIN. Deze app kost normaal gesproken € 6,99 per maand, maar als je deze stappen volgt kan jij er gratis mee aan de slag voor 6 weken en zit je daarna nergens aan vast. Volg deze simpele 6 stappen en je kan in no-time aan de slag!