Inschrijven businessteam

Een betere manier van teambuilden dan meedoen met de GP Groot Egmond-Pier-Egmond Business Race is er niet. Gegarandeerd dat jullie nog lang op het werk napraten over die uitdagende obstakels, het winterse weer en de finish op de boulevard van Egmond. Durf jij met jouw collega’s de uitdaging aan te gaan?

De Business Race is sinds 1999 uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de GP Groot Egmond-Pier-Egmond. Ieder jaar staan zo’n 100 teams aan de start. Van de gezamenlijke tijd van de teamleden wordt een apart klassement opgemaakt. Daarom vormt dit onderdeel een wedstrijd in de wedstrijd.
Inschrijven Businessteam - 8 stuurbordjes
€ 425,62 ,- (excl. BTW)

Inschrijving gesloten
Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket

Bij afname van het businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Als bedrijf krijg je bij de GP Groot Egmond-Pier-Egmond een gunstige startpositie, een teamfoto en een businessborrel na afloop van jullie race. Ondek alle extra's en schrijf jouw team in voor de Business Race.

Bekijk het complete businesspakket

"Het is altijd mooi om het sportieve jaar te beginnen in Egmond"

- Agrostar

"Egmond-Pier-Egmond heeft zich bewezen als een uitdagende en opwindende race"

- De Flexwinkel

"De GP Groot Egmond-Pier-Egmond is een prachtige start van ons koers seizoen"

- Moeke Spijkstra

Vragen?

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet op onze website terug vinden, kijk dan bij de veelgestelde vragen