Wielerkleding

In samenwerking met onze partner Bioracer bieden wij jou deze editie een unieke extra: GP Groot Egmond-Pier-Egmond wielerkleding! Bestel één of meerdere items bij jouw inschrijving en race geheel in stijl over het Noordzeestrand. Het ontwerp van de wielerkleding is gebaseerd op de zee, waar jij op zaterdag 8 januari langs fietst van Egmond naar de Pier en weer terug. Er kan gekozen worden uit een wielershirt, een jack, een body, een wielerbroek óf een set (jack, wielerbroek en body). Let op! Het bestellen van de wielerkleding is mogelijk t/m 31 oktober. 

Wielerjack 

Het GP Groot Egmond-Pier-Egmond wielerjack met lange mouwen is speciaal ontworpen voor ritten en wedstrijden onder koudere omstandigheden. Het Isolation-materiaal is isolerend en helpt het lichaam de perfecte temperatuur te behouden. Daarnaast ventileert de stof optimaal en heeft zweetafvoerende eigenschappen waardoor jouw wielerjack altijd droog blijft. Zo weet je zeker dat jouw GP Groot Egmond-Pier-Egmond wielerjack met lange mouwen altijd comfortabel en licht is, ook als de buitentemperaturen zakken.

Het wielerjack is beschikbaar als herenmodel (recht model) voor € 70,- in de maten XS t/m XXL. Het wielerjack is helaas niet beschikbaar in een damesmodel. Dames kunnen het herenmodel uiteraard wel bestellen. Gebruik hiervoor de onderstaande maattabel.
Wielerjack heren
Wielerjack voorkant
Wielerjack achterkant
Wielerjack dames

Wielerbroek

De GP Groot Egmond-Pier-Egmond wielerbroek is speciaal ontworpen voor ritten en wedstrijden onder matig koude omstandigheden. De wielerbroek is geheel gemaakt van Bioracers Tempest, een isolerende, ademende stof met een waterafstotende behandeling. Deze zorgvuldig gekozen stof is warm genoeg om je tegen de kou, wind en regen te beschermen, maar is ook licht genoeg om te voorkomen dat je oververhit raakt als de temperaturen stijgen. Ideaal voor jouw strandrit! 

De wielerbroek is beschikbaar als herenmodel voor € 105,00 in de maten XS t/m XXL. De wielerbroek is helaas niet beschikbaar in een damesmodel. Dames kunnen het herenmodel uiteraard wel bestellen. Bekijk de onderstaande maattabel en maak gebruik van de kolom 'Hip'.
Wielerbroek heren
Wielerbroek voorkant
Wielerbroek achterkant