Wielerkleding

In samenwerking met onze partner Bioracer bieden wij jou deze editie een unieke extra: GP Groot Egmond-Pier-Egmond wielerkleding! Bestel het officiële wielerjack en/of de wielerbroek bij jouw inschrijving en race geheel in stijl over het Noordzeestrand.

Het model voor GP Groot Egmond-Pier-Egmond 2025 wordt later dit jaar bekend gemaakt.

Wielerjack

€ 82,50

Wielershirt

€ 55,-

Windjack

€ 75,-

Bibtights

€ 115,-

Bibshorts

€ 87,50 
Wielerjack
Het GP Groot Egmond-Pier-Egmond wielerjack met lange mouwen is speciaal ontworpen voor ritten en wedstrijden onder koudere omstandigheden. Het Isolation-materiaal is isolerend en helpt het lichaam de perfecte temperatuur te behouden. Daarnaast ventileert de stof optimaal en heeft zweetafvoerende eigenschappen waardoor jouw wielerjack altijd droog blijft. Zo weet je zeker dat jouw GP Groot Egmond-Pier-Egmond wielerjack met lange mouwen altijd comfortabel en licht is, ook als de buitentemperaturen zakken.

Het wielerjack is beschikbaar als heren- en damesmodel voor € 75,- in de maten XS t/m XXL. Gebruik goed de onderstaande maattabellen, want het is niet mogelijk om de kleding te ruilen.
Wielerbroek
De GP Groot Egmond-Pier-Egmond wielerbroek is speciaal ontworpen voor ritten en wedstrijden onder matig koude omstandigheden. De wielerbroek is geheel gemaakt van Bioracers Tempest, een isolerende, ademende stof met een waterafstotende behandeling. Deze zorgvuldig gekozen stof is warm genoeg om je tegen de kou, wind en regen te beschermen, maar is ook licht genoeg om te voorkomen dat je oververhit raakt als de temperaturen stijgen. Ideaal voor jouw strandrit!

De wielerbroek is beschikbaar als heren* en damesmodel voor € 115,00 in de maten XS t/m XXL. Gebruik goed de onderstaande maattabellen, want het is niet mogelijk om de kleding te ruilen.