Sponsors stellen zich voor

Egmond-Pier-Egmond is een evenement van Le Champion en de perfecte manier om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen in Noord-Holland. Wil jij alles weten over de sponsormogelijkheden voor de Egmond-Pier-Egmond en via ons evenement in contact komen met duizenden fietsers? Stuur ons dan een email. Zie jij sponsormogelijkheden?

Klik hier!

GP Groot

Sport en beweging vinden wij belangrijk. Zowel privé als op zakelijk gebied. Daarom stimuleren wij dit actief onder onze medewerkers. Door het aanbieden van diverse sportactiviteiten als bootcamp en wandelen in de avond tot het sponsoren van regionale sportclubs en grote sportevenementen. Onze businessteams doen daar dan ook al jaren fanatiek aan mee.

Het titelsponsorschap van de legendarische Egmond-Pier-Egmond strandrace is de kroon op onze jarenlange samenwerking met Le Champion en versterkt onze verbinding met dit evenement nog meer. Samen met Le Champion doen wij er alles aan om van de GP Groot Egmond-Pier-Egmond een zo duurzaam mogelijk sportevenement te maken. We kiezen voor duurzame producten, verminderen het afval, scheiden het afval nog beter aan de bron en verwerken deze schone afvalstromen weer tot circulaire grondstoffen. 

GP Groot: samen duurzaam ondernemen
In Noord-West Nederland (her)kent bijna iedereen GP Groot. Dat is ook niet zo gek, de voertuigen en containers zijn een vast onderdeel van het straatbeeld. Onze vier bedrijfsonderdelen: afvalinzameling, recycling, brandstoffen en oliehandel en advies en infrarealisatie hebben allemaal één gezamenlijk doel. Wij helpen onze klanten duurzaam te ondernemen en werken samen aan een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst.

GP Groot

JOIN

Om het gevecht aan te gaan met de elementen op het strand, kan je maar beter beslagen ten ijs komen. JOIN is daarbij jouw perfecte partner. Of je nu beginner bent of een geoefende fietser, JOIN zorgt dat je de GP Groot Egmond Pier Egmond goed kunt uitrijden en zelfs adem overhoudt voor een resultaat waar je trots op kunt zijn.

JOIN maakt jouw flexibele en slimme trainingsschema. Het is een makkelijk te gebruiken app, ontworpen door Nederlandse wielercoaches op World Tour-niveau. Selecteer de GP Groot Egmond Pier Egmond als wielerevenement uit onze uitgebreide database of kies je eigen trainingsdoel. JOIN stelt je vervolgens het best mogelijke trainingsschema voor, op basis van jouw profiel en beschikbaarheid. De trainingen exporteer je eenvoudig als workouts naar je Garmin, Wahoo, TrainingPeaks of Zwift. De JOIN app begeleid je in je voorbereiding en laat je overzichtelijk jouw voortuitgang zien.

 Je kunt de JOIN app nu zelfs 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend uitproberen, wanneer je je inschrijft voor Egmond-Pier-Egmond.

Join


Bioracer

We zijn een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het productieproces. Uw wieleruitrusting wordt gemaakt uit enkel de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Al onze actieve kleding is uitgerust met YKK-ritsen met een 'vergendelfunctie', slechts een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van kwaliteit aan jou en je wielerteam.

Wielerkleding kan custom aangepast worden maar we bieden ook een uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om je de perfecte pasvorm te garanderen.

Onze verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend, en/of UV-blokkerend, en aldus geschikt voor vele weerextremen. Met ons brede assortiment in sportkleding voor wielrennen, mountainbike, lopen, triatlon, BMX, skaten, enz., kan je zeker vinden wat past bij je atletische behoeften voor elk seizoen!

Bioracer

BUFF ®

Ons verhaal begint 30 jaar terug wanneer onze grondlegger en avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken. In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Ruim 30 jaar later is BUFF® uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctioneel head- en neckwear.

Wij hebben ons altijd nauw verwant gevoeld met sport. Het sponsoren van diverse evenementen en het samenstellen van onze eigen teams is een geweldige veldproef voor onze producten gebleken. Dit stelt ons in staat hoogwaardig technische producten te maken voor elke sporter in elke (weers)omstandigheid.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze Do More Now campagne is onze levensfilosofie. Het is onze manier om uiting te geven aan de intentie om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve impact te creëren. Dat doen wij door een ecologisch verantwoorde collectie te maken waarbij zoveel als mogelijk gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen en/of natuurlijke materialen. Daarnaast komt 30% van de energie, benodigd voor de productie, van onze eigen zonnepanelen en werken wij met diverse milieu organisaties zoals EOCA, POW en Captains For Clean Water samen.

Buff

AA Drink

AA Drink is de meest gebruikte en verkochte sportdrank onder fietsers in Nederland. En dat is niet voor niets. Al sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de fietsport en worden er sportdrankproducten ontwikkeld die specifiek voldoen aan de eisen en wensen van fietsers. Dankzij continue onderzoek en testen, kennen wij de fietssport door en door en weten wij welke sportdrank- en voeding vereist is om maximaal te presteren.

Als official supplier en sponsor van de Egmond-Pier-Egmond, ondersteunt AA Drink alle fietsers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Fietsen doe je samen met AA Drink!

‘Hoe ondersteunt AA Drink mij tijdens de Egmond-Pier-Egmond?’
Met onze hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso Lemon vul jij op de officiële verzorgingsposten je verloren vocht, koolhydraten en mineralen terug aan. Dankzij AA Drink Iso Lemon houd jij je vocht- en energiebalans op peil tijdens de wedstrijd, zo minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. 

AA Drink

Beukers Bike Centre

Jarenlange ervaring op, en de liefde voor de fiets bij alle werknemers van Beukers Bike Centre, zorgen ervoor dat je als fietsliefhebber aan het juiste adres bent in Petten. Onze medewerkers kunnen meepraten over “een strandrace met windkracht 7 tegen” , het beklimmen van een Alpencol” , een “hongerklop” krijgen, of over het rijden van een tourtocht, en voorzien je dan ook graag van advies! Dit, gecombineerd met een snelle en professionele werkplaatsservice, scherpe prijzen en zeer veel ervaring in fietsmetingen, zorgt er voor dat je je bij Beukers Bike Centre als fietsliefhebber thuis voelt! We nodigen je dan ook van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel en oa onze collectie Storm strandbikes te bewonderen!
Succes tijdens je voorbereidingen op de komende Egmond-Pier-Egmond!


Beukers Bike Centre


Bike Shop Egmond

In het hart van Egmond aan Zee aan de Trompstraat 17 vindt je sinds 1,5 jaar Bike Shop Egmond. Vanuit een droom en liefde voor fietsen hebben eigenaren Carl en Sandy in korte tijd een complete winkel opgebouwd. Betrokken bij het dorp Egmond aan Zee en met de doelstelling om iedere klant de fun van het fietsen mee te geven, zijn ze sinds dit jaar sponsor van de Egmond-Pier-Egmond en in het bijzonder van de jeugdrace.

In het merk Scott hebben zij een partner/ merk gevonden die aansluit bij hun filosofie van ambitie, passie en toewijding. Klaar staan voor je klanten, goed advies en een gezellige sfeer kenmerken deze ruime winkel. Tijdens de Egmond Pier Egmond kan je er terecht voor leuke aanbiedingen maar belangrijker nog zal er na afloop weer een Bike Wash georganiseerd worden. Tegen een vrijwillige bijdrage (die geheel ten goede komt aan de stichting Tegenkracht) zullen ze je fiets na de race wassen en wanneer gewenst ook weer smeren. Terwijl je fiets buiten gewassen wordt is er binnen de mogelijkheid om op te warmen en met andere fietsers verhalen uit te wisselen.

Bike Shop Egmond


Bicycling

Bicycling is een fietsplatform dat de mens op de fiets centraal stelt. Met bijzondere verhalen van gewone mensen. En met exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. In het magazine en online. Bicycling schrijft over voeding. Over de laatste trends. Over body & mind. En test natuurlijk fietsen. Met diepgang. En met humor. Bicycling is het grootste fietsplatform van de wereld. Bicycling verbindt miljoenen mensen voor wie fietsen het middelpunt is van hun energieke en avontuurlijke leven.

Bicycling


Up/Down

Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden. We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Coumns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

UP/DOWN


Buko Infrasupport

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement is uniek en iedere locatie is anders. Of het nu gaat om een pleinconcert, een groot festival of een hardloopevenement, met onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen voor verkeersveilige en representatieve evenementen. We geven gedegen adviezen, maken duidelijke mobiliteitsplannen, vragen de vergunning aan en regelen de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij. 

Wij zijn BUKO Infrasupport, trotse partner van Le Champion.

BUKO Infrasupport

CST

CST is één van de merken van de Taiwanese Cheng Shin Rubber Group, de grootste fietsbandenproducent ter wereld. Cheng Shin zet sinds 1967 wereldwijd de standaard voor onder andere auto-, fiets- en motorbanden. Naast deze populaire productgroepen worden er nog tal van andere soorten banden geproduceerd in de hypermoderne fabrieken in Azië. Met meer dan 30.000 werknemers en een distributie naar meer dan 150 landen is CST de negende bandenfabrikant van de wereld en de grootste fietsbandenproducent wereldwijd. Vanuit Nederland wordt de Europese markt bediend met fietsbanden in elk segment: van eenvoudige stadsfietsen tot de meest geavanceerde fietsbanden voor het hoogste wedstrijdniveau in de wielersport. Middels de sponsoring van Egmond-Pier-Egmond onderstreept CST haar commitment met de amateurwielrenner en promoot zij haar nieuwste strandband de CST CONTROL BEACH.

CST