Agrostar

"Het is altijd mooi om het sportieve jaar te beginnen in Egmond"

Sinds 2006 doen wij al mee met de Business Race. Ons team bestaat voor een groot deel uit tuinders of mensen uit de agrarische sector, dat is toch wel de kracht van onze ploeg. Hard stoempen op het land in de zomer en op het strand in de winter.

Deze Business Race heeft het unieke krarakter dat je met je eigen netwerk of collega's kunt genieten in een prachtige omgeving van de sport die je allemaal het liefste doet. Egmond is en blijft de klassieker van de strandraces, met zo veel mensen vanaf de Boulevard het strand op is echt uniek. 

EPE is voor ons de gezelligheid vooraf en achteraf. Daarnaast de zenuwen in het startvak met duizende lotgenoten en hard afzien in de prachtige kustregio van Noord-Holland. Het is altijd mooi om het sportieve jaar te beginnen in Egmond. Een mooie motivatie voor ons allen om in de feestdagen naar toe te leven!

De Flexwinkel

Met trots doet De Flexwinkel dit jaar opnieuw mee aan de GP Groot Egmond-Pier-Egmond Business Race. Het team is erop gebrand om samen in beweging te komen, niet alleen voor de sportieve uitdaging, maar ook om als team te groeien en een gezonde levensstijl te bevorderen.
 
Deelname aan een business race biedt ons de gelegenheid om samen doelen te stellen, te werken aan teambuilding en gezondheid, waardoor een positieve werkomgeving wordt gecreëerd. Het is een leuke en ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen. 
 
Egmond-pier-Egmond heeft zich bewezen als een uitdagende en opwindende race die perfect past bij onze bedrijfscultuur. Dit jaar staan er twee teams aan de start! Eén in de race om te kijken of ze die weer kunnen winnen en één bij de recreanten voor het plezier!

"Egmond-pier-Egmond heeft zich bewezen als een uitdagende en opwindende race''


Moeke Spijkstra

"De GP Groot Egmond-Pier-Egmond is een prachtige start van ons koers seizoen''

Wij zijn een sportieve toeristische wielervereniging uit het Gooi met bijna 300 leden en een prachtig clubhuis, namelijk het beroemde Cafe Moeke Spijkstra in Blaricum. Wielrennen bij Moeke Spijkstra staat voor kameraadschap en afzien. Meedoen aan dé strandrace past naadloos in deze waarden. 

De GP Groot Egmond-Pier-Egmond is een mytische race en een prachtige start van ons koers seizoen. Dit jaar doen we voor de 10e keer mee en onze deelnemers strijden om de wisselbeker voor de snelste tijd. De cultprijs is het zwemvest voor de laatste Moeke. 

Met elkaar trainen en deelnemen aan de GP Groot Egmond-Pier-Egmond schept een enorme band en staat garant voor een geweldige ervaring en een hoop fun!