Egmond-Pier-Expo

Sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee, staat vrijdag 12 en zaterdag 13 januari weer centraal als Egmond-Pier-Expo, tijdens onze strandrace. We hebben dit jaar de indeling compleet vernieuwd, zodat het voor jou nog leuker is om te blijven plakken. Je wandelt nu via de expo (die zich in de grote tent bevindt naast de sporthal) richting de sporthal. Op de expo staan verschillende exposanten die jou van de laatste fietstips kunnen voorzien. Je kunt er zelfs op het laatste moment je fiets laten finetunen voor de race. In de Sporthal zelf wordt het deze editie gezelliger dan ooit! Met een bandje, speciale businessruimte en op vrijdagavond live de bekende Beter Worden Podcast met oa Laurens ten Dam en andere fietsbekendheden. 

Programma vrijdag

Beter Worden Podcast
Op vrijdagavond wordt op het podium van 20.00 tot 21.00 de Beter Worden Podcast gehouden met oa. Laurens ten Dam, Jim van den Berg en Stefan Bolt. Die daags erna zelf aan de start staan. De entree is gratis! 
Afhalen stuurbordje
Je kunt op vrijdag 12 januari (tussen 19.00 en 21.00 uur)  en zaterdag 13 januari (vanaf 08.00 uur) jouw stuurbordje ophalen in Sporthal de Watertoren.
Catering en muziek
Op beide dagen is er een gezellig terras met catering en een live band. Zo kun je onder het genot van een drankje met elkaar de voorpret beleven of juist je prestatie na afloop bespreken.
Exposanten
Op beide dagen vind je verschillende exposanten in de sporthal. Leer over de nieuwste snufjes op fietsgebied of scoor nog wat leuke fietsaccessoires met korting.
Prijsuitreiking
Op zaterdag 13 januari vinden vanaf 13.30 uur verschillende prijsuitreikingen plaats. In verschillende categorieën eren we de winnaars op het podium en delen we de prijzen uit.
Combi-klassement
Als je aan het combi-klassement deelneemt kun je jouw speciale Buff® in de sporthal afhalen. Ook vindt op zondag de prijsuitreiking van het combi-klassement plaats. Om 12.30 uur zal de prijsuitreiking van het combiklassement van de kwart marathon zijn en 15.00 uur van de halve marathon. 

Exposanten

Dit jaar bevindt de expo zich voor het eerst in de tent, aangrenzend aan de sporthal. Op de expo vind je leuke exposanten met interessante producten. Ook vind je er een namenwand van titelpartner GP Groot, waar alle namen van deelnemers op staan. Leuk voor de foto's! En natuurlijk zijn er partners aanwezig om jou de beste fietstips en -nieuwtjes te geven. Je kunt er ook je fiets laten finetunen voor de strandrace, wel zo handig!