Vrijwilligers

Een groot aantal vrijwilligers is ieder jaar in touw om de GP Groot Egmond-Pier-Egmond tot een succes te maken. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf zijn zo’n 250 vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen.

Mocht je niet kunnen of willen deelnemen aan de GP Groot Egmond-Pier-Egmond, maar wil je het evenement wel op een andere manier beleven, meld je dan nu aan als vrijwilliger! Je maakt de sfeer van het evenement en het enthousiasme van de deelnemers van dichtbij mee. Je werkt altijd onder leiding van een coördinator, die ervoor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. En natuurlijk word je gedurende de dag uitstekend verzorgd met koffie, thee, een lunchpakket en een mooie herinnering.

Wil je dit jaar ook de handen uit de mouwen steken, meld je dan via onderstaande button aan als vrijwilliger. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren.

Wil jij als vrijwilliger helpen?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl

Ja, ik wil graag helpen!